Cookie Consent by Free Privacy Policy
FeeBee.dk
Varekurv - Antal varer i kurven
 

HØJTIDER | 

Jul

Fræk Julekalender med masse af erotisk overraskelser

Vores frække julekalender med sexlegetøj og lingeri giver dig/jer en noget mere erotisk julemåned, få en erotisk overraskelse hver dag.

 

 
Vare pr. side: Sortering:
 

Pleasure Overload Surprise Kalender fra Fifty Shades of Grey

Pleasure Overload Surprise Kalender fra Fifty Shades of Grey

825,00 Dkk
 

 
Vare pr. side: Sortering:
 


Den frække julekalender til en erotisk juletid.

Vi kan hjælpe med at krydre sexlivet, med vores frække julekalender. Hver dag venter der en ny erotisk overraskelse, og man ved aldrig om den er til hende, ham eller begge. Julemåneden vil helt automatisk blive den frækkeste i året, fyldt med overraskelser og lækre erotiske oplevelser.

En julekalender med frækt sexlegetøj og lingeri kan være med til at puste nyt liv i forholdet. Uanset om det er en fræk fetish julekalender eller en mere almindelig, så sætter den gang i fantasier og lyster der måske var blevet glemt lidt i hverdagen.

En julemåned med masser af erotik og sex

Når der hver dag kommer noget nyt og frækt sexlegetøj eller lingeri på bordet, indbyder det til at man gør noget ved det. Lysten vil stige i takt med at man er spændt på hvad der gemmer sig bag lågen i morgen. Julen er ikke kun en måned for børn, det er bestemt også en fest for voksne.

Hvis du ikke helt syntes de julekalendere vi har i vores udvalg er det helt rigtige, så kan du uden problemer lave din egen. Et godt alternativ er at købe 24 små poser eller stofsække, hvor der hænges et lille nummer på, naturligvis 1 - 24. I poserne kan du nu fylde gaver, hvor det også kan være sjovt at blande indholdet. Således er der måske kun sexlegetøj i nogle stykker af dem. Poserne kan også have forskellige farver. Skal man f.eks. dele som par, så kan der være 12 røde og 12 hvide poser. De røde poser fyldes med lækkerier til hende og de hvide til ham. Kun fantasien sætter grænser.

Adventsgaver med sexlegetøj eller lingeri

Behøves det ikke at være gaver hver dag, som ved en julekalender, så kan 4 adventsgaver være en mulighed. Her kan man så evt. købe nogle lidt større ting, der så også giver det mere glæde. En adventskalender kan nemt deles op i at man hver især køber 2 af gaverne. Så er der overraskelser for begge. Vi hjælper naturligvis altid gerne med inspiration til en spændende kalender. Har du/i spørgsmål så kontakt endelig vores kundeservice via email eller tlf.

 

 

Få spændende nyheder, tilbud og rabatter direkte i din indbakke.

Med vores nyhedsbrev sparer du penge og er altid up-2-date.

For mere information omkring vores nyhedsbrev - tryk her
 
Webshop Mærket - Godkendt

FeeBee.dk - Alt til hendes univers.

Kundecenter | Kontakt | Betingelser | Gavekort | Målskema | 25% RABAT | Porto

FeeBee Copyright (C) all rights reserved by S2000 & Sexshop BE. Powered by Intelitech

Instagram Twitter Facebook