Cookie Consent by Free Privacy Policy
FeeBee.dk
Varekurv - Antal varer i kurven
 

KVINDER

Corsager & Bustier

Skal du forkæle dig selv lidt ekstra og samtidig have en gudesmuk timeglas figur, så skal du ind og kigge på en corsage eller bustier. Vi har et stort udvalg af corsage i alle stilretninger. Nogle af dem er til taljereduktion og andre er en symfoni af blonder, satin og nylon. Corsagen kan bruges med et par jeans og det smukke bustier sæt, med strømpeholdere, er perfekt til at forføre med.

Bustier

Bustier

Corsage og Korset

Corsager

Corsage til det nostalgiske look!

En corsage er et stykke tøj, der blev skabt for at give kvinder den eftertragtede timeglasfigur, hvor taljen strammes ind. I dag er taljereduktion stadig meget populært.

Vi har et stort udvalg af forskellige modeller og stilarter. Ikke alle er til taljereduktion, men de giver stadig en flot figur med indbyggede stiver.

Bustiers giver et smukt feminint look!

Hvis du ser på vores udvalg af bustiers, får du looket fra corsagen, men lavet af stof og uden stiver. De kommer typisk med hofteholdere og trusser som en komplet lingerisæt.

Bustiers giver dig lidt ekstra støtte på en smuk og nostalgisk måde. Sammen med strømper får du et smukt og meget feminint lingerisæt. Vores udvalg tilbyder noget for enhver situation og smag. Vi har dem i størrelser fra XS - 4XL.

En bustier er til dig, der synes, en corsage er lidt for stiv. Da den ikke har stiver, er den lidt mere behagelig at have på og tilpasser sig kroppen i stedet for omvendt.

 

Få spændende nyheder, tilbud og rabatter direkte i din indbakke.

Med vores nyhedsbrev sparer du penge og er altid up-2-date.

For mere information omkring vores nyhedsbrev - tryk her
 
Webshop Mærket - Godkendt

FeeBee.dk - Alt til hendes univers.

Kundecenter | Kontakt | Betingelser | Gavekort | Målskema | 25% RABAT | Porto

FeeBee Copyright (C) all rights reserved by S2000 & Sexshop BE. Powered by Intelitech

Instagram Twitter Facebook