Cookie Consent by Free Privacy Policy
FeeBee.dk
Varekurv - Antal varer i kurven
 

PAR | 

Strap-On

Harness

Tilpas din oplevelse med vores strap-on harness. Kompatibel med både dildoer og vibratorer, justerbar pasform, og diskret levering.

 
Vare pr. side: Sortering:
 

Dillio Platinum Body Dock Strap-On Harness

Dillio Platinum Body Dock Strap-On Harness

519,00 Dkk
 
Zado Body Harness i Læder til Ham

Zado Body Harness i Læder til Ham

749,00 Dkk
 
Bad Kitty Strap-On harness i Rød Læder Look

Bad Kitty Strap-On harness i Rød Læder Look

449,00 Dkk
 
Zado Læder Strap-On Harness

Zado Læder Strap-On Harness

749,00 Dkk
 
King Cock Strap-On Dildo med Harness

King Cock Strap-On Dildo med Harness

fra 539,00 Dkk
 
Strap-On Dildo Invisible Hunter

Strap-On Dildo Invisible Hunter

375,00 Dkk
 
Universal Harness til Strap-On Dildo

Universal Harness til Strap-On Dildo

225,00 Dkk
 

 
Vare pr. side: Sortering:
 


 

Harness Til Strap-On: Tilpas Dit Perfekte Set

Opdag mulighederne med vores udvalg af harness til strap-on, der giver dig friheden til at tilpasse og sammensætte dit eget perfekte strap-on sæt. Med et strap-on harness kan du skræddersy din oplevelse ved selv at vælge, om du vil bruge en dildo eller en vibrator, og finde den perfekte kombination, der matcher dine ønsker.

Hvad Er Et Strap-On Harness?

Et strap-on harness er en grundlæggende del af dit strap-on setup, designet til at holde din valgte dildo eller vibrator sikkert på plads. Det er det alsidige bindeled, der gør det muligt at skabe en skræddersyet oplevelse, uanset om du ønsker kraftfuld penetration med en dildo eller intens stimulation med en vibrator.

Fordele Ved Vores Harness

  • Fleksibilitet: Vores harness er designet til at være kompatible med en bred vifte af dildoer og vibratorer. Du kan nemt skifte mellem forskellige legetøjsmoduler, så du altid kan tilpasse dit setup til dine præferencer og behov.
  • Tilpasning: Med justerbare stropper og en ergonomisk design kan du finde den perfekte pasform og komfort. Dette sikrer, at dit strap-on er stabilt og behageligt at bruge, selv under de mest intense øjeblikke.
  • Alsidighed: Uanset om du ønsker at udforske nye nydelsesniveauer med en dildo eller foretrækker den ekstra stimulering fra en vibrator, giver vores harness dig muligheden for at vælge og skifte efter humør og behov.
  • Kvalitet og Sikkerhed: Vores harness er lavet af holdbare, højkvalitetsmaterialer, der sikrer både langvarig brug og maksimal sikkerhed. Du kan stole på, at dit strap-on legetøj forbliver sikkert og stabilt.

Hvordan Du Bruger Dit Harness

For at få mest muligt ud af dit strap-on harness, skal du vælge det tilbehør, der passer til dine behov – enten en dildo eller en vibrator. Når du har valgt, skal du justere harnesset for at sikre en sikker og komfortabel pasform. Dette gør det muligt at nyde en skræddersyet oplevelse, der passer perfekt til dig og din partner.

Diskret Levering

Vi forstår, at privatlivets fred er vigtigt. Derfor leverer vi alle vores harness i neutral emballage. Med vores hurtige levering kan du begynde at udforske nye dimensioner af nydelse uden ventetid.

Uanset om du er ny til strap-on sexlegetøj eller en erfaren bruger, vil vores harness til strap-on give dig mulighed for at skabe et skræddersyet setup, der giver både glæde og komfort. Udforsk vores udvalg og find det perfekte harness til at forbedre din intime oplevelse.

 

 
 

Få spændende nyheder, tilbud og rabatter direkte i din indbakke.

Med vores nyhedsbrev sparer du penge og er altid up-2-date.

For mere information omkring vores nyhedsbrev - tryk her
 
Webshop Mærket - Godkendt

FeeBee.dk - Alt til hendes univers.

Kundecenter | Kontakt | Betingelser | Gavekort | Målskema | 25% RABAT | Porto

FeeBee Copyright (C) all rights reserved by S2000 & Sexshop BE. Powered by Intelitech

Instagram Twitter Facebook