Cookie Consent by Free Privacy Policy
FeeBee.dk
Varekurv - Antal varer i kurven
 

MÆND | 

Kondomer

Små Kondomer

 
Vare pr. side: Sortering:
 

Durex Gefühlsecht Slim Slank Kondom

Durex Gefühlsecht Slim Slank Kondom

149,00 Dkk
 
Mister Size 49 mm Small Kondomer

Mister Size 49 mm Small Kondomer

fra 29,00 Dkk
 
Mister Size 47 mm X-Small Kondomer

Mister Size 47 mm X-Small Kondomer

fra 39,00 Dkk
 

 
Vare pr. side: Sortering:
 


Små og Mikro Kondomer: Hvorfor Den Rette Størrelse Er Afgørende for Sikkerhed og Komfort

Når det kommer til sikker sex, er kondomer en af de mest effektive metoder til at beskytte mod seksuelt overførte infektioner (STI'er) og uønsket graviditet. Men for at kondomer kan fungere optimalt, er det essentielt at vælge den rigtige størrelse. Små og mikro kondomer er designet til dem, der har brug for en mindre pasform, og dette kan gøre en stor forskel i både sikkerhed og komfort.

Hvorfor er størrelsen vigtig?

  1. Optimal Beskyttelse: Et kondom skal passe tæt for at yde den bedst mulige beskyttelse. Hvis kondomet er for stort, kan det nemt glide af eller rulle ned under samleje, hvilket øger risikoen for, at sæd kan slippe ud. Dette kompromitterer kondomets effektivitet i at forhindre graviditet og beskytte mod STI'er.

  2. Forebyggelse af Uheld: Kondomer, der ikke passer korrekt, er mere tilbøjelige til at revne eller glide af. Dette kan ske, hvis kondomet er for løst, da det kan skabe friktion og spænding på uforudsete måder. Ved at vælge et kondom, der passer ordentligt, reduceres risikoen for sådanne uheld betydeligt.

  3. Komfort og Nydelse: En god pasform betyder også øget komfort. Et kondom, der er for stort, kan føles løst og ubehageligt, hvilket kan være distraherende og mindske nydelsen for begge parter. Små og mikro kondomer sidder tættere og føles mere naturlige, hvilket kan forbedre den seksuelle oplevelse.

Fordele ved Små og Mikro Kondomer

  1. Tættere Pasform: Små og mikro kondomer er designet til at passe tættere på penis, hvilket sikrer, at de bliver siddende, hvor de skal, og ikke glider af. Dette skaber en sikkerhedsbarriere, der er mere pålidelig.

  2. Naturlig Følelse: På grund af den tætte pasform giver små og mikro kondomer en mere naturlig fornemmelse under samleje. Dette kan øge følsomheden og gøre oplevelsen mere behagelig for begge parter.

  3. Mindre Risiko for Brud: Når kondomet passer korrekt, er der mindre risiko for, at det revner. Et kondom, der er for stort, kan nemt foldes eller vrides, hvilket kan føre til brud. En strammere pasform sikrer, at kondomet forbliver intakt under hele samleje.

Hvordan vælger man den rette størrelse?

Det er vigtigt at måle sig selv korrekt for at finde den bedste kondomstørrelse. Mål omkredsen af penis, da dette er den mest afgørende faktor for at finde en kondomstørrelse, der passer godt. Når du har dine mål, kan du vælge et kondom, der passer til dine specifikationer. Mange producenter tilbyder størrelsesguider, der kan hjælpe dig med at finde den rette pasform.

At vælge den rigtige størrelse kondom er ikke kun et spørgsmål om komfort, men også om sikkerhed. Små og mikro kondomer er en fantastisk løsning for dem, der har brug for en mindre størrelse for at sikre, at kondomet sidder tæt og sikkert. Ved at vælge et kondom, der passer korrekt, kan du reducere risikoen for uønsket graviditet og STI'er, samtidig med at du forbedrer din seksuelle oplevelse. Sørg for at tage dig tid til at finde den rette størrelse – det er en investering i både din og din partners sundhed og nydelse.

 

 

Få spændende nyheder, tilbud og rabatter direkte i din indbakke.

Med vores nyhedsbrev sparer du penge og er altid up-2-date.

For mere information omkring vores nyhedsbrev - tryk her
 
Webshop Mærket - Godkendt

FeeBee.dk - Alt til hendes univers.

Kundecenter | Kontakt | Betingelser | Gavekort | Målskema | 25% RABAT | Porto

FeeBee Copyright (C) all rights reserved by S2000 & Sexshop BE. Powered by Intelitech

Instagram Twitter Facebook