Cookie Consent by Free Privacy Policy
FeeBee.dk
Varekurv - Antal varer i kurven
 

FeeBee.dk Butikkerne

FeeBee hænger sammen med 2 af landets største og bedste fysiske sexbutikker der findes ved grænseovergangene i Padborg og Kruså. Her finder du et kæmpe udvalg i sexlegetøj, lingeri og film. Du kan besøg vores sexshop på en af de nedenstående adresser.

Vores personale giver altid god vejledning og råd. Vi har et stort udvalg af lingeri du kan prøve på i vores prøverum. Der er gode parkerings muligheder og du holder diskret. Vores sexshop er en af landets ældste og vi har stor erfaring med erotik og sex.

 

Butikken i Kruså

Vores store i Kruså byder på noget for enhver smag, her finder du altid et kæmpe udvalg af sexlegetøj, tilbehør, dvdfilm samt Lingeri til kvinder og mænd. Butikken er delt op i flere plan, hvilket gør den spændende at gå rundt i. De forskellige plan er nemme at besøg selv med rullestol. Da der er lange ramper der forbinder butikkens områder.
 
>> Se vores åbningstider her
 
Adresse :
Flensborgvej 6B
6340 - Kruså
+45 74 67 50 63
>> Klik her for vejviser

Butikken i Padborg

Besøg vores store i Padborg, her finder du altid et kæmpe udvalg sexlegetøj, tilbehør, dvdfilm samt Lingeri på mere end 500 m2. Du finder noget for enhver smag og lyst, i den store lyse og let tilgængelige butik. Der er masser af plads til i vores bredde gange. Vi har i Padborg et utrolig stort udvalg af lingeri. Der er afsat over 200 m2 alene til tøj, og der er 2 prøverum hvor du kan se om det passer.
 
>> Se vores åbningstider her
 
Adresse :
Frøslevvej 17
6330 - Padborg
+45 74 67 50 61
>> Klik her for vejviser
 

Få spændende nyheder, tilbud og rabatter direkte i din indbakke.

Med vores nyhedsbrev sparer du penge og er altid up-2-date.

For mere information omkring vores nyhedsbrev - tryk her
 
Webshop Mærket - Godkendt

FeeBee.dk - Alt til hendes univers.

Kundecenter | Kontakt | Betingelser | Gavekort | Målskema | 25% RABAT | Porto

FeeBee Copyright (C) all rights reserved by S2000 & Sexshop BE. Powered by Intelitech

Instagram Twitter Facebook