Cookie Consent by Free Privacy Policy
FeeBee.dk
Varekurv - Antal varer i kurven
 

Lingeri, Beklædning og Sexlegetøj til kvinder

Se vores kæmpe udvalg af frækt lingeri og sexlegetøj kun til kvinder!

V har et stort udvalg af lækkert sexlegetøj specielt til kvinder. Ligeledes finder du også et kæmpe udvalg af kjoler, strømper, frækt lingeri, fetish beklædning, catsuit, BH sæt, lingeri sæt og meget mere. Vi har naturligvis returret på vores produkt og leverer fra dag til dag. 

Vibratorer til hende

Vibratorer

Anal Sexlegetøj til hende

Anal Sexlegetøj

Udstyr til bedre sex

Bedre Sex

Dildoer til hende

Dildoer

Glidecreme og Hjælpemidler

Glidecreme

Diverse til Kvinder

Diverse

Lingeri og Beklædning

Lingeri

Kjoler og Nederdele

Kjoler og Nederdele

Frække og Sexede Kostumer

Kostumer

Corsager & Bustier

Corsager & Bustier

Strømper

Strømper

Plus Size (XL-6XL)

Plus Size (XL-6XL)

Gavekort til vores sexshop

Gavekort

Tilbehør

Tilbehør

 

Sexlegetøj specielt for kvinder.

Hos os finder du et kæmpe udvalg afg sexlegetøj der er specielt lavet og udvalgt til kvinder. Der er fokus på den kvindelige krop og at der skal stimuleres korrekt, det rette sted og ikke overstimuleres. 

Sexlegetøj kan være med til at forbedre både onani og leg med en partner. Men specielt ved onani kan du give dig selv en langt kraftigere orgasme med den rigtige dildo eller vibrator. 

Det de fleste vælger er nok en vibrator, specielt ved onani. Den giver hos de fleste en fornemmelse af at man har sin partner der. Du kan dog også vælge noget lidt mere avanceret, den slags der giver helt nye stimulering. Her er klitoris specielt i fokus.

Kvalitet er at foretrække

Ved valg af sexlegetøj kan vi kun anbefale at man kigger på virkning frem for pris. Uanset om den her billige vibrator nu ser stort set lige så god ud, så er det ikke altid tilfældet. Hvis du vælger den rigtige, så holder den tit længere og giver langt bedre oplevelser. 

Når det kommer til prisen, så er det tit materiale og udførsel der er skyld i et dyrt produkt. Det er i den her branche ikke helt så meget navnet. Produkter med bedre styringer, kraftigere motorer og silikoneoverflade koster mere at fremstille. 

Mangler du lidt rådgivning eller i tvivl om hvad du bør vælge, så skriv eller ring gerne til os. 

Sexlegtøj kan være grunden til orgasme!

Hos nogle kvinder er orgasmer ikke lige hverdagskost. Det er her at hjælpemidler kan være nærmest nødvendigt. Kraftige vibrationer kan være det der skal til for at der kommer en orgasme. Også de nye berøringsfri produkter, der benytter sig af trykbølger kan være noget man skal kigge på. Dermed kan sexlegetøj for nogle være vejen til at få de savnede orgasmer. Her kan man specielt fremhæve Womanizer, der er et fantastisk produkt. 

Hos os finder du lidt af det hele. Der er noget for dem der blot skal have en lille simpel vibrator, til dem der vil kunne styre den fra mobilen, hvor den forkæler både klitoris og g-punkt. Har du i den jungle brug for hjælp, så kontakt os endelig.

 

 

Få spændende nyheder, tilbud og rabatter direkte i din indbakke.

Med vores nyhedsbrev sparer du penge og er altid up-2-date.

For mere information omkring vores nyhedsbrev - tryk her
 
Webshop Mærket - Godkendt

FeeBee.dk - Alt til hendes univers.

Kundecenter | Kontakt | Betingelser | Gavekort | Målskema | 25% RABAT | Porto

FeeBee Copyright (C) all rights reserved by S2000 & Sexshop BE. Powered by Intelitech

Instagram Twitter Facebook