Cookie Consent by Free Privacy Policy
FeeBee.dk
Varekurv - Antal varer i kurven
 

MÆND | 

Kondomer

Bedøvende Kondomer

 
Vare pr. side: Sortering:
 

Durex Performa Kondom

Durex Performa Kondom

165,00 Dkk
 

 
Vare pr. side: Sortering:
 


Bedøvende Kondomer: Forlæng Din Intime Oplevelse

Bedøvende kondomer er et populært valg for dem, der ønsker at forlænge deres intime stunder og øge nydelsen for både dem selv og deres partner. Disse kondomer er designet med en speciel formel, der indeholder et mildt bedøvende middel på indersiden af kondomet. Formålet med denne bedøvende virkning er at reducere følsomheden på en behagelig måde, hvilket kan bidrage til at forsinke ejakulationen og forlænge samlejet.

Hvordan Fungerer Bedøvende Kondomer?

Bedøvende kondomer indeholder normalt et lokalt bedøvende middel såsom benzocain eller lidocain, som er påført på indersiden af kondomet. Når kondomet er i brug, absorberes dette middel gradvist af huden og reducerer følsomheden på og omkring penis. Dette betyder, at den seksuelle stimulation bliver mindre intens, hvilket kan hjælpe med at forlænge varigheden af samlejet, før orgasmen indtræffer.

Fordele ved Bedøvende Kondomer:

  1. Forlænget Samleje: Den primære fordel ved bedøvende kondomer er deres evne til at forsinke ejakulationen. Dette kan give dig mulighed for at nyde længerevarende intime øjeblikke med din partner.

  2. Øget Selvtillid: Ved at forlænge varigheden af samlejet kan bedøvende kondomer hjælpe med at reducere bekymringer om for tidlig ejakulation og øge selvtilliden i sengen.

  3. Komfortabel Brug: Trods den bedøvende virkning er kondomerne designet til at være behagelige og sikre. De tilbyder stadig pålidelig beskyttelse mod uønsket graviditet og seksuelt overførte infektioner.

Hvordan Vælger Man det Rette Bedøvende Kondom?

Når du vælger et bedøvende kondom, er det vigtigt at overveje følgende faktorer:

  • Styrke af Bedøvelsen: Nogle kondomer har en mildere bedøvende virkning, mens andre kan være mere kraftige. Vælg en styrke, der passer til dine præferencer og behov.

  • Materialer: Bedøvende kondomer fås normalt i latex eller polyurethan. Vælg det materiale, du er mest komfortabel med, og som du ikke har allergiske reaktioner overfor.

  • Størrelse og Pasform: Sørg altid for at vælge den rigtige størrelse kondom for optimal pasform og komfort.

Bedøvende kondomer er et nyttigt redskab til at forlænge og forbedre dine intime øjeblikke. Ved at reducere følsomheden kan de hjælpe med at skabe længere og mere tilfredsstillende samlejer, samtidig med at de sikrer beskyttelse mod seksuelt overførte infektioner. Husk altid at læse produktets anvisninger og konsultere en læge, hvis du har spørgsmål om brugen af bedøvende kondomer.

 

 

Få spændende nyheder, tilbud og rabatter direkte i din indbakke.

Med vores nyhedsbrev sparer du penge og er altid up-2-date.

For mere information omkring vores nyhedsbrev - tryk her
 
Webshop Mærket - Godkendt

FeeBee.dk - Alt til hendes univers.

Kundecenter | Kontakt | Betingelser | Gavekort | Målskema | 25% RABAT | Porto

FeeBee Copyright (C) all rights reserved by S2000 & Sexshop BE. Powered by Intelitech

Instagram Twitter Facebook