Cookie Consent by Free Privacy Policy
FeeBee.dk
Varekurv - Antal varer i kurven
 

MÆND | 

Kondomer

Latexfri Kondomer

 
Vare pr. side: Sortering:
 

Durex Natural Feeling Kondomer

Durex Natural Feeling Kondomer

fra 159,00 Dkk
 
Durex RealFeel Latexfri Kondom

Durex RealFeel Latexfri Kondom

189,00 Dkk
 
Manix SKYN Intense Feel Kondom med Nopper - Latexfri

Manix SKYN Intense Feel Kondom med Nopper - Latexfri

149,00 Dkk
 
Manix SKYN Original Kondom - Latexfri

Manix SKYN Original Kondom - Latexfri

189,00 Dkk
 
Manix SKYN King Size XL Kondom - Latexfri

Manix SKYN King Size XL Kondom - Latexfri

115,00 Dkk
 
Allergivenlig Kondom Durex Natural Feeling

Allergivenlig Kondom Durex Natural Feeling

189,00 Dkk
 

 
Vare pr. side: Sortering:
 


Latexfri Kondomer: Beskyttelse og Komfort til Allergiramte

Latexfri kondomer er ikke kun en innovation inden for sikker sex, men også en velsignelse for dem, der lider af latexallergi eller følsomhed over for latexprodukter. Disse kondomer er fremstillet af materialer som polyurethan, polyisopren eller andre syntetiske materialer, der ikke forårsager allergiske reaktioner, og de tilbyder en række fordele, der gør dem til et ideelt valg for alle, der ønsker at nyde intime øjeblikke uden ubehag.

Fordele ved Latexfri Kondomer

  1. Allergivenlige Egenskaber: Den mest åbenlyse fordel ved latexfri kondomer er deres evne til at være allergivenlige. Mennesker med latexallergi kan bruge disse kondomer uden at opleve de ubehagelige symptomer, som traditionelle latexkondomer kan forårsage.

  2. Naturlig Følelse: Latexfri kondomer er kendt for deres naturlige fornemmelse under brug. Det tynde materiale tillader en mere intim og følsom oplevelse, hvilket kan forbedre den samlede intime oplevelse for både dig og din partner.

  3. Stærk Beskyttelse: På trods af deres latexfri natur tilbyder disse kondomer stadig pålidelig beskyttelse mod seksuelt overførte infektioner (STI'er) og uønsket graviditet. De er designet til at opfylde samme høje standarder for sikkerhed og pålidelighed som traditionelle kondomer.

  4. Variation i Størrelser og Tykkelser: Latexfri kondomer kommer i forskellige størrelser og tykkelser, hvilket gør det muligt for brugerne at finde den perfekte pasform, der passer til deres individuelle behov og præferencer. Dette bidrager til en mere behagelig og sikker oplevelse.

Valg af Latexfri Kondomer

Når du vælger latexfri kondomer, er det vigtigt at overveje dine personlige præferencer og behov. Der er mange mærker og typer tilgængelige på markedet, så det er en god idé at eksperimentere for at finde ud af, hvilken type der passer bedst til dig og din partners intime stunder.

Sikkerhed og Kvalitet

Alle vores latexfri kondomer er omhyggeligt testet og opfylder internationale sikkerhedsstandarder. Vi sikrer, at vores produkter er pålidelige og sikre at bruge, hvilket giver dig ro i sindet under enhver seksuel aktivitet.

Latexfri kondomer tilbyder en fremragende løsning for dem med latexallergi, samtidig med at de giver den nødvendige beskyttelse og komfort under intime øjeblikke. Uanset om du har allergi eller blot foretrækker en latexfri mulighed, er disse kondomer et værdifuldt valg for at bevare både sundhed og nydelse.

 

 

Få spændende nyheder, tilbud og rabatter direkte i din indbakke.

Med vores nyhedsbrev sparer du penge og er altid up-2-date.

For mere information omkring vores nyhedsbrev - tryk her
 
Webshop Mærket - Godkendt

FeeBee.dk - Alt til hendes univers.

Kundecenter | Kontakt | Betingelser | Gavekort | Målskema | 25% RABAT | Porto

FeeBee Copyright (C) all rights reserved by S2000 & Sexshop BE. Powered by Intelitech

Instagram Twitter Facebook