Cookie Consent by Free Privacy Policy
FeeBee.dk
Varekurv - Antal varer i kurven
 

FETISH | 

Sexlegetøj

Cock & Ball Sexlegetøj

Opdag intens nydelse med cock and ball sexlegetøj. Fra penisringe til ballstretchers - udforsk nye former for stimulation og kontrol.

 
Vare pr. side: Sortering:
Gå til næste side  

Black Velvets Silikone Penisring med Vibrator

Black Velvets Silikone Penisring med Vibrator

149,00 Dkk
 
Romp Remix Trio med 3 stk Testikel og Penisringe

Romp Remix Trio med 3 stk Testikel og Penisringe

109,00 Dkk
 
Crystal Clear Penis Sleeve med Testikel Ring

Crystal Clear Penis Sleeve med Testikel Ring

169,00 Dkk
 
Heavy Gear Penisring og Anal Plugs

Heavy Gear Penisring og Anal Plugs

675,00 Dkk
 
We-Vibe Tease Us - 2 X Bond Penisringe med Fjernbetjening

We-Vibe Tease Us - 2 X Bond Penisringe med Fjernbetjening

1.649,00 Dkk
 
We-Vibe Bond Penisring med Trådløs Styring

We-Vibe Bond Penisring med Trådløs Styring

969,00 Dkk
 
Lockable Ball Stretcher Metal Testikel og Penisring

Lockable Ball Stretcher Metal Testikel og Penisring

375,00 Dkk
 
Fantasy C-Ringz Stamina Set - 3 Penisringe i sæt

Fantasy C-Ringz Stamina Set - 3 Penisringe i sæt

69,00 Dkk
 
Fantasy C-Ringz Performance Pro med Fjernbetjening

Fantasy C-Ringz Performance Pro med Fjernbetjening

435,00 Dkk
 
Fantasy C-Ringz Ironman Duo-Ring Penisring

Fantasy C-Ringz Ironman Duo-Ring Penisring

135,00 Dkk
 
Rebel Penishovedring med 2 pyntekugler

Rebel Penishovedring med 2 pyntekugler

69,00 Dkk
 
Dominas Grip penisring og erektions forstærker

Dominas Grip penisring og erektions forstærker

219,00 Dkk
 

 
Vare pr. side: Sortering:
Gå til næste side  


 

Cock and Ball Sexlegetøj – Udforsk Nye Dimensioner af Nydelse og Stimulation

Cock and ball sexlegetøj er blevet et populært valg blandt dem, der ønsker at intensivere deres seksuelle oplevelser og eksperimentere med nye former for nydelse og kontrol. Fra klassiske penisringe til mere avancerede ballstretchers og bondageudstyr, tilbyder dette sexlegetøj en unik kombination af fysisk stimulation og psykologisk tilfredsstillelse.

Men hvad er cock and ball sexlegetøj præcist, og hvorfor er det så tiltrækkende for så mange? I denne artikel vil vi dykke ned i, hvad dette legetøj indebærer, hvordan det bruges, og hvilke fordele det kan have for din seksuelle oplevelse.

Hvad er Cock and Ball Sexlegetøj?

Cock and ball sexlegetøj refererer til en bred vifte af produkter, der er designet til at stimulere penis og testikler samtidig. Dette legetøj kan variere fra enkle penisringe, der hjælper med at forlænge erektioner og forbedre præstationen, til mere komplekse enheder som ballstretchers og cock cages, der kan bruges til både nydelse og BDSM-relaterede lege.

Fælles for alt cock and ball sexlegetøj er, at det har til formål at give brugeren en intens følelse af kontrol og stimulation. Ved at kombinere stramning, tryk og i nogle tilfælde endda smerte, kan dette sexlegetøj give nye og kraftfulde seksuelle oplevelser.

Typer af Cock and Ball Sexlegetøj

Der findes mange forskellige typer af cock and ball sexlegetøj, og de spænder i både funktionalitet og intensitetsniveau. Her er nogle af de mest populære typer:

Penisringe

Penisringe er en af de mest almindelige former for cock and ball sexlegetøj. De bruges primært til at forbedre erektionen ved at begrænse blodgennemstrømningen fra penis. Dette kan gøre erektionen både hårdere og vare længere, hvilket øger nydelsen for både brugeren og partneren.

Penisringe fås i forskellige materialer, såsom silikone, metal og læder, og kan være enkle eller designet med ekstra funktioner som vibrationer for at tilføje ekstra stimulering.

Testikelringe

Testikelringe fungerer på samme måde som penisringe, men er designet til at blive båret omkring testiklerne. De strammer testiklerne tæt ind til kroppen og kan give en intens følelse af tryk, som mange finder utrolig stimulerende. Testikelringe bruges ofte sammen med penisringe for at skabe en endnu mere omfattende oplevelse.

Ballstretchers

Ballstretchers er designet til at forlænge og strække testiklerne ved at tilføje vægt og træk. Dette sexlegetøj er populært blandt dem, der nyder følelsen af tunghed og trækkende fornemmelse under seksuelle aktiviteter. Ballstretchers kan være lavet af forskellige materialer, herunder metal, silikone og læder, og de kommer i forskellige vægte og størrelser.

Cock Cages og Chastity Devices

Cock cages (penisfængsler) og chastity devices er mere avanceret cock and ball sexlegetøj, der typisk bruges i BDSM-scenarier. De forhindrer erektion og seksuel frigivelse, hvilket kan være en del af et magtspil mellem en dominant og en submissiv partner. Disse enheder er lavet af metal eller plast og kan låses for at give den dominante partner fuld kontrol over den submissives seksuelle nydelse.

Hvordan Bruger Man Cock and Ball Sexlegetøj?

Brugen af cock and ball sexlegetøj varierer afhængigt af typen af legetøj og brugerens komfortniveau. For nybegyndere kan det være en god idé at starte med en simpel penisring eller testikelring for at vænne sig til følelsen af tryk og stramhed. Det er vigtigt at vælge en passende størrelse og materiale for at sikre komfort og undgå skader.

Når du bruger mere avanceret legetøj som ballstretchers eller cock cages, er det vigtigt at tage det roligt og gradvist øge intensiteten. Start med lettere ballstretchers og arbejd dig op til tungere modeller, hvis du ønsker en mere intens oplevelse.

For alle typer cock and ball sexlegetøj er det vigtigt at bruge rigeligt med vandbaseret glidecreme for at undgå friktion og ubehag. Derudover bør du altid lytte til din krop og stoppe, hvis du oplever smerte eller ubehag, der ikke føles rigtigt.

Fordele ved Cock and Ball Sexlegetøj

Cock and ball sexlegetøj kan give en række fordele for både mænd og deres partnere. Nogle af de mest almindelige fordele inkluderer:

  • Forbedret Erektion: Penisringe og andre typer cock and ball sexlegetøj kan hjælpe med at forbedre blodgennemstrømningen, hvilket kan føre til hårdere og længerevarende erektioner.
  • Øget Nydelse: Ved at tilføje ekstra tryk og stimulering til både penis og testikler kan cock and ball sexlegetøj intensivere seksuelle fornemmelser og gøre orgasmer mere kraftfulde.
  • Kontrol og BDSM: For dem, der nyder at eksperimentere med BDSM og magtlege, kan cock cages og ballstretchers tilbyde en følelse af kontrol og underkastelse, der kan være både fysisk og psykisk tilfredsstillende.
  • Eksperimentering: Cock and ball sexlegetøj giver mulighed for at eksperimentere med nye former for seksuel nydelse og kontrol, hvilket kan bringe spænding og variation ind i dit sexliv.

Afsluttende Tanker

Cock and ball sexlegetøj er ikke for alle, men for dem, der er nysgerrige på at udforske nye former for seksuel stimulering, kan det tilbyde en spændende og intens oplevelse. Med en bred vifte af produkter og intensitetsniveauer kan du nemt finde noget, der passer til dine præferencer og komfortniveau. Husk altid at bruge sexlegetøj sikkert og lytte til din krop for at sikre en behagelig og fornøjelig oplevelse.

 

 
 

Få spændende nyheder, tilbud og rabatter direkte i din indbakke.

Med vores nyhedsbrev sparer du penge og er altid up-2-date.

For mere information omkring vores nyhedsbrev - tryk her
 
Webshop Mærket - Godkendt

FeeBee.dk - Alt til hendes univers.

Kundecenter | Kontakt | Betingelser | Gavekort | Målskema | 25% RABAT | Porto

FeeBee Copyright (C) all rights reserved by S2000 & Sexshop BE. Powered by Intelitech

Instagram Twitter Facebook