Cookie Consent by Free Privacy Policy
FeeBee.dk
Varekurv - Antal varer i kurven
 

Sexlegetøj og Beklægning til Mænd

Hos os finder du et kæmpe udvalg af lækkert og frækt sexlegetøj. Uanset om det skal være onani, bedre erektion eller anal stimulering, så har vi det rigtige. Det samme gælder når det kommer til beklædning. Her finder du et frækt udvalg i alle størrelser. 

Onani og Masturbation

Onani Produkter

Anal Sexlegetøj til ham

Anal Sexlegetøj

Penis Ringe

Penis Ringe

Glidecreme til Mænd

Glidecreme

Større Penis

Større Penis

Kondomer

Kondomer

Undertøj og Beklædning

Beklædning

Frække Kostumer til Ham

Kostumer

Tilbehør

Tilbehør

Diverse

Diverse

Kæmpe udvalg af frækt sexlegetøj og beklædning til manden der ikke er bange for at prøve noget nyt!

Hos os finder du et kæmpe udvalg af lækkert og frækt sexlegetøj samt beklædning til den frække mand. Det er ting du kan bruge til at forbedre din onani, såvel som dit sexliv. Det kan være en penisring, der giver dig en bedre erektion. Den bil kommer både dig og din partner til gode. Det kunne også være en masturbator, der ville gøre din onani bedre og mere intens. 

Bedre onani kan du få på flere måder!

Hvis du gerne vil forbedre din onani, så kan du gøre det på flere måde. Noget så simpelt som at bruge lidt glidecreme, vil alene forbedre det betydeligt. Vil du så også gerne have en mere realistisk fornemmelse, så kan en masturbator i form af en vagina være det rigtige. Her får du en kunstig vagina eller måske anus, som giver penis en fornemmelse af at have sex med en partner. Det fører til at din orgasmer bliver bedre og føles mere intense. 

Få en bedre erektion med en penisring

En penisring kan være netop det du søger hvis du gerne vil have en større penis eller mere intense orgasmer. Ved brug af en penisring, vil du bremse blodgennemstrømingen i penis. Det fører til at din penis bliver større og mere følsom. Størrelsen kan din partner nyde godt af, mens mere følsomhed kommer dig selv til gode. En ekstra følsom penis vil give dig langt mere intense orgasmer.

Frækt og lækker beklædning!

Vil du gerne klæde dig lidt mere frækt for din partner, så har vi udvalget. Der er wetlook shirts, frække trusser i designs fra mikrofiber til fetish med lak og wetlook. Der er noget for enhver størrelse og smag. Dertil kommer også at vi har nogle frække kostumer der kan sætte liv i sexlivet med nogle rollelege. 

 

 

Få spændende nyheder, tilbud og rabatter direkte i din indbakke.

Med vores nyhedsbrev sparer du penge og er altid up-2-date.

For mere information omkring vores nyhedsbrev - tryk her
 
Webshop Mærket - Godkendt

FeeBee.dk - Alt til hendes univers.

Kundecenter | Kontakt | Betingelser | Gavekort | Målskema | 25% RABAT | Porto

FeeBee Copyright (C) all rights reserved by S2000 & Sexshop BE. Powered by Intelitech

Instagram Twitter Facebook