Cookie Consent by Free Privacy Policy
FeeBee.dk
Varekurv - Antal varer i kurven
 

KVINDER | 

Glidecreme

Varmende og kølende Glidecreme

En varmende eller kølende glidecreme kan give en ekstra sensation. Effekten af at den varmer eller køler kan gøre at du bliver stimuleret bedre.

 
Vare pr. side: Sortering:
 

Durex Play Prickelnd / Tingle Glidecreme

Durex Play Prickelnd / Tingle Glidecreme

75,00 Dkk
 
Durex Play Warming Glidecreme

Durex Play Warming Glidecreme

fra 75,00 Dkk
 

 
Vare pr. side: Sortering:
 


Hvad er varmende og kølende glidecreme ?

Varmende og kølende glidecreme er en type glidecreme, der indeholder ingredienser, der kan skabe en varmende eller kølende effekt på huden. Disse glidecremer er designet til at give en ekstra sensorisk oplevelse under seksuel aktivitet eller onani.

Varmende glidecreme indeholder normalt ingredienser som kanel, chili eller ingefær, der øger blodgennemstrømningen i området og kan skabe en følelse af varme eller prikken. Kølende glidecreme indeholder ofte mentol eller pebermynte, der giver en kølig og forfriskende fornemmelse på huden.

Det er vigtigt at bemærke, at nogle personer kan have en følsom hud eller allergi over for visse ingredienser, så det er altid en god idé at teste produktet på et lille område af huden før brug. Det er også vigtigt at undgå at bruge varmende eller kølende glidecreme i områder med åbne sår eller infektioner, da det kan føles ubehageligt eller forværre tilstanden.

Kan jeg bruge kølende eller varmende glidecreme med mit sexlegetøj ?

Det afhænger af materialet på dit sexlegetøj og ingredienserne i den varmende eller kølende glidecreme. Nogle materialer kan blive beskadiget af visse ingredienser, så det er altid en god idé at læse producentens anvisninger eller undersøge, om glidecremen er egnet til brug med dit sexlegetøj.

Generelt er det sikkert at bruge vandbaseret kølende eller varmende glidecreme med de fleste sexlegetøjsmaterialer, da vandbaseret glidecreme normalt er kompatibel med de fleste materialer. Det kan dog være en god idé at undgå olie- eller silikonebaseret glidecreme med sexlegetøj, da disse typer af glidecreme kan ødelægge visse materialer.

Hvis du er i tvivl, kan du altid teste glidecremen på en lille del af dit sexlegetøj først eller kontakte os for at få anbefalinger om, hvilken type glidecreme der passer bedst til dit sexlegetøj.

 

 

Få spændende nyheder, tilbud og rabatter direkte i din indbakke.

Med vores nyhedsbrev sparer du penge og er altid up-2-date.

For mere information omkring vores nyhedsbrev - tryk her
 
Webshop Mærket - Godkendt

FeeBee.dk - Alt til hendes univers.

Kundecenter | Kontakt | Betingelser | Gavekort | Målskema | 25% RABAT | Porto

FeeBee Copyright (C) all rights reserved by S2000 & Sexshop BE. Powered by Intelitech

Instagram Twitter Facebook