Cookie Consent by Free Privacy Policy
FeeBee.dk
Varekurv - Antal varer i kurven
 

Sexlegetøj og tilbehør til Par

Hos os finder du et kæmpe udvalg af sexlegetøj til par. Vi har det der kan krydre jeres sexliv og gøre det langt bedre. Det kan være det er en par vibrator, noget blid bondage eller måske blot noget udstyr i kan forkæle hinanden med. 

Sexlegtøj til par

Par Sexlegetøj

Strap-On

Strap-On

Anal Sexlegetøj til Par

Anal Sexlegetøj

Glidecreme og olie til Par

Glidecreme & Olie

Blid Bondage

Blid Bondage

Sexmøbler

Sexmøbler

Spil og Spas

Spil og Spas

Tilbehør

Tilbehør

Gør legen og sexlivet lidt bedre med det rigtige sexlegetøj til par!

Vil i gerne krydre jeres sexliv lidt mere, så er noget frækt sexlegetøj til par et godt sted at starte. Det kan være med til at gøre sex sjovt igen og give det lidt mere diversitet. Hverdagen kan hurtigt gøre sexlivet lidt kedeligt. Det ender med at blive de samme dag, de samme stillinger og generelt bare det samme kedelige program. Det er her man skal bryde lidt ud og prøve noget nyt. Sexlegetøj kan være den rigtige dimension der skal tilføjes. Det kan den blive på mange måder. 

Det kan være den klassiske vibrator

Hvis man vil starte stille og roligt ud, kan en vibrator være det helt rigtige. Den kan have mange former og farver, men kan være med til at give helt nye oplevelser. De fleste har sikkert allerede en, men glemmer måske endda at bruge den. En vibrator er hovedsagelig til stimulering af hende. Men det kan også være en anal udgave, i begge kan nyde godt af. 

Vil man gå et skridt videre, så er en par-vibrator et godt valg. Det er en model der kan bruges under samleje. Den kan være ført ind i hende, hvor den giver f.eks. både g-punkt og klitoris stimulering. Samtidig vil den også forkæle ham med lækre vibrationer, mens han er inde. 

Når det skal være lidt frækkere!

Vil i gerne prøve kræfter med lidt dominans, så har vi også det helt rigtige udvalg. Ikke mindst siden "fifty shades of grey" er mange blevet mere nysgerrig på blid bondage. Dominans er utrolig frækt hvis det bliver dyrket rigtigt. Det kan være med et par håndjern og en maske, eller måske et bondage sæt hvor hun eller han er spændt fast til sengen. 

Specielt legen hvor han udøver maskulin dominans mod hende, er ret populær. Den lækre leg, hvor han gør med hende hvad han har lyst til. Hun er ham underlagt og skal gøre som han siger. Det er noget der kan gøre lege i soveværelset ekstra fræk igen. 

Har i spørgsmål til vores udvalg eller hvad der kan være det rigtige for netop jer, så kontakt os endelig. 

 

 

Få spændende nyheder, tilbud og rabatter direkte i din indbakke.

Med vores nyhedsbrev sparer du penge og er altid up-2-date.

For mere information omkring vores nyhedsbrev - tryk her
 
Webshop Mærket - Godkendt

FeeBee.dk - Alt til hendes univers.

Kundecenter | Kontakt | Betingelser | Gavekort | Målskema | 25% RABAT | Porto

FeeBee Copyright (C) all rights reserved by S2000 & Sexshop BE. Powered by Intelitech

Instagram Twitter Facebook