Cookie Consent by Free Privacy Policy
FeeBee.dk
Varekurv - Antal varer i kurven
 

MÆND | 

Kondomer

Kondomer med aroma

 
Vare pr. side: Sortering:
 

Durex Love Mix Kondom med 5 forskellige

Durex Love Mix Kondom med 5 forskellige

fra 129,00 Dkk
 
Durex Surprise Me Kondom med 4 forskellige typer

Durex Surprise Me Kondom med 4 forskellige typer

fra 99,00 Dkk
 
Londom Rød Kondom med jordbærduft

Londom Rød Kondom med jordbærduft

325,00 Dkk
 

 
Vare pr. side: Sortering:
 


Forstærk din Intimitet med et kondom med aroma

I verdenen af sikker og behagelig intimitet tilbyder aromatiserede kondomer en unik twist til traditionel beskyttelse. Designet til at stimulere sanserne med subtile dufte, tilføjer disse kondomer ekstra nydelse til intime øjeblikke. Her er hvorfor de bliver en populær valgmulighed blandt par:

1. Sensorisk Nydelse: Aromatiserede kondomer hæver den sensoriske oplevelse ved at introducere tillokkende dufte. Uanset om det er et strejf af tropisk frugt, forfriskende mynte eller lækker chokolade, kan disse dufte forstærke ophidselsen og gøre oplevelsen mere behagelig for begge partnere.

2. Varietet af aroma varianter: En af de store træk ved aromatiserede kondomer er det brede udvalg af smagsvarianter. Fra klassiske frugtagtige muligheder som jordbær og banan til mere eventyrlystne valg som kaffe eller cola, er der noget der passer til enhver præference. Denne variation opfordrer til udforskning og eksperimentering, hvilket gør hvert intime øjeblik unikt og spændende.

3. Diskret Forbedring: I modsætning til kraftigt parfumerede produkter tilbyder aromatiserede kondomer en subtil forbedring, der ikke overskygger. Den delikate duft tilføjer en behagelig baggrundsnote uden at tage fokus fra den naturlige intimitet mellem partnere.

4. Sikker og Pålidelig Beskyttelse: Udover de sensoriske fordele, giver aromatiserede kondomer den samme beskyttelse mod seksuelt overførte infektioner (STI'er) og uønskede graviditeter som almindelige kondomer. De er lavet af høj kvalitets latex og gennemgår strenge tests for at sikre pålidelighed og sikkerhed.

5. Fremme af Sikre Praksisser: Ved at gøre kondombrug mere tiltalende gennem tiltrækkende dufte, fremmer disse produkter sikre seksuelle praksisser blandt seksuelt aktive individer. De opfordrer til brug af kondomer under hvert samleje, hvilket reducerer risikoen for STI'er og uønskede graviditeter.

Valg af den Rette Mulighed:

Når du vælger aromatiserede kondomer, er det vigtigt at prioritere kvalitet og sikkerhed. Vælg produkter der er godkendt af myndighederne eller bærer CE-mærket, hvilket indikerer overholdelse af europæiske sikkerhedsstandarder. Sørg for korrekt opbevaring og brug i overensstemmelse med producentens instruktioner for maksimal effektivitet.

Afslutningsvis tilbyder aromatiserede kondomer mere end bare beskyttelse - de forstærker hele den intime oplevelse. Med deres tillokkende dufte og variation af smagsvarianter imødekommer de forskellige præferencer og fremmer sikre, behagelige møder mellem partnere. Uanset om du ønsker at tilføje en ny dimension til din intimitet eller blot udforske forskellige muligheder, er aromatiserede kondomer værd at overveje for deres sensoriske nydelse og pålidelige beskyttelse.

 

Få spændende nyheder, tilbud og rabatter direkte i din indbakke.

Med vores nyhedsbrev sparer du penge og er altid up-2-date.

For mere information omkring vores nyhedsbrev - tryk her
 
Webshop Mærket - Godkendt

FeeBee.dk - Alt til hendes univers.

Kundecenter | Kontakt | Betingelser | Gavekort | Målskema | 25% RABAT | Porto

FeeBee Copyright (C) all rights reserved by S2000 & Sexshop BE. Powered by Intelitech

Instagram Twitter Facebook