Cookie Consent by Free Privacy Policy
FeeBee.dk
Varekurv - Antal varer i kurven
 

MÆND | 

Glidecreme

Varmende Glidecreme til mænd

 
Vare pr. side: Sortering:
 

Durex Play Prickelnd / Tingle Glidecreme

Durex Play Prickelnd / Tingle Glidecreme

75,00 Dkk
 
Durex Play Warming Glidecreme

Durex Play Warming Glidecreme

fra 75,00 Dkk
 

 
Vare pr. side: Sortering:
 


Opdag Nydelsen af Kølende og Varmende Glidecreme: Fordele og Effekter

At tilføje kølende eller varmende glidecreme til dine intime øjeblikke kan forvandle oplevelsen ved at tilføje en ekstra dimension af fornøjelse og komfort. Blandt de forskellige typer af glidecreme, er kølende og varmende varianter populære valg, der tilbyder unikke sensoriske effekter. Lad os udforske, hvordan disse glidecremer kan berige dine intime stunder og hvilke fordele de bringer med sig.

Hvad er Kølende Glidecreme?

Kølende glidecreme er formuleret med ingredienser såsom menthol eller andre kølende stoffer, der skaber en behagelig, forfriskende fornemmelse på huden. Denne kølende effekt kan hjælpe med at berolige og afkøle området, samtidig med at den stimulerer nerveenderne og øger følsomheden. Når det påføres, kan kølende glidecreme give en behagelig kontrast til kroppens naturlige varme, hvilket tilføjer en ekstra dimension af nydelse og opvågning til den intime aktivitet.

Fordele ved Kølende Glidecreme:

  1. Forfriskende Fornemmelse: Den kølende effekt kan hjælpe med at reducere varme og ubehag under seksuel aktivitet, hvilket skaber en mere behagelig oplevelse.

  2. Øger Følsomheden: Ved at stimulere nerveenderne kan kølende glidecreme forbedre følsomheden og intensivere den seksuelle stimulation.

  3. Ideel til Sommeren: Perfekt til brug om sommeren eller i varme klimaer, hvor køling er ønsket eller nødvendig.

Hvad er Varmende Glidecreme?

Varmende glidecreme indeholder typisk ingredienser som menthol eller capsaicin, der skaber en varmende sensation på huden. Denne varme effekt øger blodgennemstrømningen til området og kan forstærke følsomheden og intensiteten af den seksuelle stimulation. Brug af varmende glidecreme kan hjælpe med at løsne spændinger og skabe en mere afslappet og intens oplevelse under intime øjeblikke.

Fordele ved Varmende Glidecreme:

  1. Intensiveret Stimulation: Den varmende effekt kan forstærke fornemmelserne og øge nydelsen ved intim kontakt.

  2. Frigører Spændinger: Hjælper med at løsne muskelspændinger og fremmer afslapning under intime aktiviteter.

  3. Fremmer Blodcirkulation: Øger blodgennemstrømningen til området, hvilket kan forbedre ophidselsen og bidrage til en mere intens orgasme.

Hvordan Kan Du Nyde Det Bedst?

Uanset om du foretrækker den forfriskende køling eller den sensuelle varme, er valget mellem kølende og varmende glidecreme en personlig præference, der kan tilpasse sig dine ønsker og behov. Påfør en lille mængde på de ønskede områder og massér forsigtigt ind for at opleve de unikke fornemmelser. Husk altid at vælge en glidecreme, der er kompatibel med dine præferencer og eventuelle allergier.

Kølende og varmende glidecreme tilbyder hver deres unikke fordele og kan berige dine intime stunder med en ekstra følelsesmæssig og fysisk dimension. Uanset om du ønsker at afkøle og berolige eller varme og intensivere, kan disse glidecremer hjælpe med at skabe en mere tilfredsstillende og behagelig intimitet med din partner. Vælg din foretrukne type og udforsk glæden ved kølende og varmende glidecreme i dit personlige intime liv. 

 

 

Få spændende nyheder, tilbud og rabatter direkte i din indbakke.

Med vores nyhedsbrev sparer du penge og er altid up-2-date.

For mere information omkring vores nyhedsbrev - tryk her
 
Webshop Mærket - Godkendt

FeeBee.dk - Alt til hendes univers.

Kundecenter | Kontakt | Betingelser | Gavekort | Målskema | 25% RABAT | Porto

FeeBee Copyright (C) all rights reserved by S2000 & Sexshop BE. Powered by Intelitech

Instagram Twitter Facebook