Cookie Consent by Free Privacy Policy
FeeBee.dk
Varekurv - Antal varer i kurven
 

FETISH | 

Sexlegetøj

Penisplug & Dilator

Udforsk vores penisplugs og dilatorer for dyb stimulation og spændende fetish-oplevelser. Vælg mellem forskellige materialer og designs for ultimativ nydelse.

 
Vare pr. side: Sortering:
Gå til næste side  

Dilator Sæt med 14 dele og Opbevaringsetui

Dilator Sæt med 14 dele og Opbevaringsetui

849,00 Dkk
 
Penisplug Umbrella Dilator af Stål

Penisplug Umbrella Dilator af Stål

329,00 Dkk
 
Piss to Ass Penis og Anal Plug i Metal

Piss to Ass Penis og Anal Plug i Metal

649,00 Dkk
 
Mystim Plunging Pete Elektrosex Dilator til Pirrestrøm

Mystim Plunging Pete Elektrosex Dilator til Pirrestrøm

599,00 Dkk
 
Mystim Tickleberry Finn Pirrestrøm Kugledilator

Mystim Tickleberry Finn Pirrestrøm Kugledilator

675,00 Dkk
 
Silikone Dilator Ekstra Lang med Vibrator

Silikone Dilator Ekstra Lang med Vibrator

299,00 Dkk
 
Dilator med Penishovedring af Silikone

Dilator med Penishovedring af Silikone

149,00 Dkk
 
Dilator Pearl Vibe med Perle-skaft af Silikone

Dilator Pearl Vibe med Perle-skaft af Silikone

225,00 Dkk
 
Silikone Dilator med Vibrator

Silikone Dilator med Vibrator

239,00 Dkk
 
Dilator Dip Stick Ripped af Metal

Dilator Dip Stick Ripped af Metal

225,00 Dkk
 
Penisplug Dilator Pis Play

Penisplug Dilator Pis Play

109,00 Dkk
 
Silikone Dilator Sæt med 3 stk

Silikone Dilator Sæt med 3 stk

149,00 Dkk
 

 
Vare pr. side: Sortering:
Gå til næste side  


 

Penisplug & Dilator – En Dybere Stimulering og Fetish-Opdagelse

Penisplugs og dilatorer er fascinerende sexlegetøj designet til at tilbyde en dybdegående stimulering og udforskning af nye former for nydelse. Uanset om du er nybegynder eller erfaren, kan disse værktøjer tilføje en spændende dimension til din seksuelle oplevelse og fetichverden. I denne artikel vil vi se nærmere på, hvad penisplugs og dilatorer er, hvordan de bruges, og hvordan du vælger det rette udstyr til dine behov.

Hvad Er Penisplugs og Dilatorer?

Penisplugs er små, indførbare enheder, der placeres i urinrøret. De skaber en følelse af fylde og intens stimulation ved at stimulere de følsomme nerver i urinrøret. Pluggen kan variere i størrelse, form og materiale, og mange designs inkluderer en bred base for at forhindre, at de glider helt ind.

Dilatorer er værktøjer, der bruges til gradvist at udvide urinrøret. De er ideelle for dem, der ønsker at opbygge tolerance over tid, eller for dem, der ønsker at forberede sig til dybere penetration. Dilatorer kommer ofte i sæt med forskellige størrelser, så du kan arbejde dig op fra mindre til større udvidelser.

Hvordan Bruger Man Penisplugs og Dilatorer?

Brugen af penisplugs og dilatorer kræver forsigtighed og forberedelse. Her er nogle grundlæggende trin og tips:

  1. Forberedelse: Start altid med at vaske dine hænder og sexlegetøj grundigt. Brug en generøs mængde vandbaseret glidecreme for at sikre en glidende indsættelse og for at undgå ubehag.

  2. Indsættelse: For begyndere anbefales det at starte med en mindre plug eller dilator for at vænne dig til følelsen. Indsæt legetøjet langsomt og forsigtigt. Lyt til din krop og stop, hvis du oplever smerte eller ubehag.

  3. Brug: Når legetøjet er på plads, kan du vælge at bevæge dig rundt med det, eller bruge det som en del af dine seksuelle aktiviteter. Det kan også være en del af en fetish-session, hvor det er vigtigt at have klart kommunikation med din partner.

  4. Fjernelse: Fjern legetøjet forsigtigt, når du er færdig med at bruge det. Vær opmærksom på eventuelle tegn på irritation eller skade.

Materialer og Hvad Du Skal Overveje

Når du vælger penisplugs og dilatorer, skal du overveje følgende materialer og faktorer:

  • Rustfrit Stål: Populært for sin holdbarhed og glatte, kølige følelse. Rustfrit stål er også let at rengøre og steriliserer godt.

  • Silikone: Blødt og fleksibelt, silikone er ideelt for dem, der søger komfort og en mere eftergivende følelse. Sørg for at vælge medicinsk silikone for maksimal sikkerhed.

  • Glas: Glas tilbyder en glat tekstur og intens stimulation. Det er let at rengøre og steriliserer godt, men skal håndteres forsigtigt for at undgå brud.

  • Metaller og Plast: Udover rustfrit stål kan andre metaller og plastmaterialer være tilgængelige, men sørg for, at de er kroppens sikre og fri for skadelige kemikalier.

Rengøring og Vedligeholdelse

Korrekt rengøring og vedligeholdelse af dine penisplugs og dilatorer er afgørende for at sikre hygiejne og forlænge produktets levetid:

  • Rengøring: Vask legetøjet grundigt med varmt vand og mild sæbe efter hver brug. For rustfrit stål og glas kan du også sterilisere ved at koge dem i et par minutter. Silikone og plast skal ikke koges, men kan rengøres med varmt vand og antibakteriel sæbe.

  • Opbevaring: Opbevar dine sexlegetøj på et rent og tørt sted, væk fra direkte sollys og ekstreme temperaturer. Mange vælger at opbevare dem i en stofpose eller et etui for at beskytte mod støv og skader.

  • Inspektion: Tjek regelmæssigt for tegn på skade eller slid. Erstat legetøjet, hvis du bemærker nogen tegn på beskadigelse for at sikre sikkerheden og komforten ved brug.

Afsluttende Tanker

Penisplugs og dilatorer åbner op for en verden af dybdegående stimulering og fetish-eksperimentering. Ved at vælge det rette udstyr og følge grundlæggende retningslinjer for brug og vedligeholdelse, kan du nyde en sikker og tilfredsstillende oplevelse. Uanset om du er ny i denne verden eller en erfaren bruger, er der altid noget nyt at udforske og opdage med penisplugs og dilatorer.

 

 
 

Få spændende nyheder, tilbud og rabatter direkte i din indbakke.

Med vores nyhedsbrev sparer du penge og er altid up-2-date.

For mere information omkring vores nyhedsbrev - tryk her
 
Webshop Mærket - Godkendt

FeeBee.dk - Alt til hendes univers.

Kundecenter | Kontakt | Betingelser | Gavekort | Målskema | 25% RABAT | Porto

FeeBee Copyright (C) all rights reserved by S2000 & Sexshop BE. Powered by Intelitech

Instagram Twitter Facebook