Cookie Consent by Free Privacy Policy
FeeBee.dk
Varekurv - Antal varer i kurven
 

MÆND

Penisringe

Penis Ringe med Vibrator

Med Vibrator

Penis Ringe uden Vibrator

Uden Vibrator

Penisringe giver mere nydelse og længere erektioner

Penisringe er små, men effektive værktøjer designet til at forbedre den seksuelle oplevelse for mænd. De placeres omkring roden af penis og tilbyder flere fordele, der kan forbedre både din og din partners nydelse under samleje.

Penisringe er normalt lavet af bløde eller fleksible materialer som silikone eller gummi. De strammer omkring penisens base, hvilket hjælper med at opretholde en hårdere og længerevarende erektion ved at begrænse blodgennemstrømningen fra penis. Dette kan resultere i en mere imponerende og længerevarende erektion.

Der er flere fordele ved en penisring, både for dig og din partner!

En af fordelene ved at bruge en penisring er, at den kan hjælpe med at forsinke ejakulation og forlænge erektionens varighed, hvilket kan øge nydelsen for både dig og din partner. Nogle penisringe er også designet med indbyggede vibrerende funktioner eller stimulerende knopper, som kan øge følsomheden og tilføje ekstra stimulation til klitoris eller perineum under samleje. Den øgede blodgennemstrømning og længerevarende erektion kan også intensivere orgasmerne, hvilket bidrager til en mere tilfredsstillende seksuel oplevelse.

For at bruge en penisring, anbefales det at påføre den, når penis er halvstiv eller fuldt erigeret. Lidt vandbaseret glidecreme på indersiden af ringen kan gøre det lettere at få den på plads og sikre komfortabel brug. Efter brug fjernes penisringen forsigtigt og rengøres med mild sæbe og varmt vand for at opretholde hygiejnen.

Samlet set kan penisringe være en enkel, men effektiv måde at forbedre din seksuelle oplevelse på. Ved at forlænge erektionen og øge følsomheden kan de tilføje en ekstra dimension af nydelse og tilfredsstillelse til dit intime forhold, uanset om du er alene eller sammen med en partner. 

 

 

Få spændende nyheder, tilbud og rabatter direkte i din indbakke.

Med vores nyhedsbrev sparer du penge og er altid up-2-date.

For mere information omkring vores nyhedsbrev - tryk her
 
Webshop Mærket - Godkendt

FeeBee.dk - Alt til hendes univers.

Kundecenter | Kontakt | Betingelser | Gavekort | Målskema | 25% RABAT | Porto

FeeBee Copyright (C) all rights reserved by S2000 & Sexshop BE. Powered by Intelitech

Instagram Twitter Facebook