Cookie Consent by Free Privacy Policy
FeeBee.dk
Varekurv - Antal varer i kurven
 

KVINDER

Plus Size (XL-6XL)

Er du en pige med ekstra feminine kurver, så er vores plussize kategori netop det rigtige for dig. Vi har et kæmpe udvalg af lingeri, kjoler, corsager, kostumer og meget mere i XL - 4XL.

Vores lingeri er af høj kvalitet og selvfølgelig med fuld returret. Vi bytter også altid gerne med et smil hvis du skulle få bestilt den forkerte størrelse.

Plus Size BH og Trusser

BH og Trusser

Plus Size Bodystocking & Catsuits

Bodystocking & Catsuits

Plus size Corsager & Bustier

Corsager & Bustier

Plus Size Kjoler og Nederdele

Kjoler og Nederdele

Plus Size Kostumer

Kostumer

Lingeri Sæt & Hofteholdere i Plus Size

Lingeri Sæt & Hofteholdere

Plus Size Negligé og Babydolls

Negligé og Babydolls

Plus Size Strømper

Strømper

Plus Size Diverse

Diverse

Plus size, der giver forførende smukke kurver!

Vores udvalg af tøj i plus størrelser er baseret på, at det skal være lige så sexet og forførende som tøj i ikke-plus størrelser. Alt for ofte ser man desværre, at tøj i lidt større størrelser bliver kedeligt og ikke særlig feminint.

Vores mission er at have et sortiment, der giver dig mulighed for at udtrykke din feminine side, selvom du har lidt rundere kurver. Hos os dækker plus størrelser størrelser fra L - 6XL, og vores udvalg i disse størrelser vokser konstant, og der tilføjes løbende nye varer.

Plus size corsager, kostumer, kjoler og lingeri!

Vi arbejder på at have de samme kategorier i vores sortiment i størrelserne L - 6XL, som vi har i S - XL. Vores undertøj og tøj er opdelt i de mest populære kategorier og tilbyder noget for enhver.

Hvis du leder efter noget specifikt, som ikke er i vores sortiment, er du velkommen til at kontakte os. Vi vil gerne hjælpe dig med at søge efter det. Hvis du har en forespørgsel på noget specielt, så inkluder gerne billeder, hvis du har set det online, beskrivelser og den størrelse, du leder efter. Kontakt vores kundeservice - klik her.

Hvorfor gå med lingeri!

Hvorfor gå endda med frækt lingeri, hvorfor endda klæde sig sexet? Svaret på dette er sandsynligvis ikke det samme for alle, men som en generel regel føles det altid rart at se lidt pænere ud. Vi vil gøre alt, hvad vi kan, for at give dig mulighed for dette.

Når du klæder dig sexet, er du automatisk mere attraktiv og forførende, ikke kun på grund af tøjet, men fordi det giver dig følelsen af at være sexet. En kvinde, der lever sin feminine side ud, vil altid virke mere attraktiv.

 

Få spændende nyheder, tilbud og rabatter direkte i din indbakke.

Med vores nyhedsbrev sparer du penge og er altid up-2-date.

For mere information omkring vores nyhedsbrev - tryk her
 
Webshop Mærket - Godkendt

FeeBee.dk - Alt til hendes univers.

Kundecenter | Kontakt | Betingelser | Gavekort | Målskema | 25% RABAT | Porto

FeeBee Copyright (C) all rights reserved by S2000 & Sexshop BE. Powered by Intelitech

Instagram Twitter Facebook