Cookie Consent by Free Privacy Policy
FeeBee.dk
Varekurv - Antal varer i kurven
 

KVINDER

Strømper

Intet er mere feminint og erotisk end et par smukke ben overtrukket med strømper. Hvad end det er strømpebukser eller selvsiddende strømper, så gør det dine ben endnu smukkere end de er i forvejen. Vi har noget for enhver smag, uanset om du leder efter, nylonstrømper, netstrømper, strømpebukser eller stay-up strømper.

Selvsiddende Strømper, Stay-Ups og Strømper til Hofteholdere

Strømper og Selvsiddende

Strømperbukser

Strømperbukser

Med strømper bliver dine ben ekstra forførende!

Et par smukke ben bliver endnu smukkere ved at blive pakket ind i et par dejlige strømper. Strømperne fremhæver den feminine side. Uanset om det er netstrømper eller nylonstrømper, vil dine ben træde mere i karakter. Med mørke strømper kan du gøre dine ben slankere og endnu smukkere.

Strømper til frækt outfit eller kostume!

Hvis du har købt et frækt lingerisæt med hofteholdere eller strømpeholdere, er det næsten et must at bære strømper. Her kan du bruge både strømper med selvopholdende effekt eller strømper specielt lavet til strømpeholdere.

Vi har et stort udvalg af strømper, der kan bruges til strømpeholdere. Du kan vælge mellem forskellige mønstre, med blonder og i forskellige farver. Der er mulighed for at prøve nye ting og eksperimentere. Der er også de ekstra frække netstrømper, som især er gode til kostumer og fetish-tøj som lak og latex.

Strømpebukser, der både er frække og kan bruges til hverdag!

I vores sortiment har vi et stort udvalg af strømpebukser i alle forskellige stilarter. Uanset om det er netstrømpebukser, nylonstrømpebukser, åbne i skridtet eller noget helt andet. Hos os finder du noget for enhver smag, til enhver lejlighed.

Strømpebukser er lidt mere praktiske til hverdagsbrug end f.eks. strømper med selvopholdende effekt. De sidder lidt mere behageligt og giver ofte også lidt ekstra varme. Vores udvalg tilbyder mange smarte varianter, der sikrer dig bedre udseende ben, selv til hverdagsbrug.

 

Få spændende nyheder, tilbud og rabatter direkte i din indbakke.

Med vores nyhedsbrev sparer du penge og er altid up-2-date.

For mere information omkring vores nyhedsbrev - tryk her
 
Webshop Mærket - Godkendt

FeeBee.dk - Alt til hendes univers.

Kundecenter | Kontakt | Betingelser | Gavekort | Målskema | 25% RABAT | Porto

FeeBee Copyright (C) all rights reserved by S2000 & Sexshop BE. Powered by Intelitech

Instagram Twitter Facebook