Cookie Consent by Free Privacy Policy
FeeBee.dk
Varekurv - Antal varer i kurven
 

KVINDER | 

Plus Size (XL-6XL)

Plus Size Kostumer

Opdag et udvalg af plus size kostumer, der tilføjer sjov og sensualitet til jeres rollespil. Udforsk fristende sygeplejersker og forførende skolepiger for at sætte scenen for pirrende fantasier. Udklædning kan fordybe jeres forbindelse, og vores kostumer er designet til at fremhæve det feminine og pirrende. Uanset om det er til fest eller intime lege, har vi kostumer i forskellige størrelser.

 
Vare pr. side: Sortering:
 

Plus Size Skolepige Kostume

Plus Size Skolepige Kostume

525,00 Dkk
L - 4XL
 
Plus Size Politi Kostume

Plus Size Politi Kostume

525,00 Dkk
L - 4XL
 

 
Vare pr. side: Sortering:
 


Forkæl Jeres Fantasier med Frække Plus Size Kostumer

Rollespil åbner døren til en verden af fantasier og pirrende oplevelser. Med frække plus size kostumer kan I udforske roller som sygeplejerske eller skolepige, der sætter gang i legen. Disse kostumer skaber en stemning af mystik og forførelse, hvilket kan tænde gnisten i jeres forhold.

Intensiver Jeres Forbindelse med Pirrende Udklædning

At overraske ens partner med et frækt kostume kan skabe en dybere og mere intens forbindelse. Det pirrende element af udklædning vækker både jeres lyst og nysgerrighed, og fører jer ind i en legende og ekstatisk verden af intimitet.

Frække Kostumer: Fremhæv Det Feminine og Det Pirrende

Vores udvalg af plus size kostumer er designet til at fremhæve det feminine og det frække. Uanset om I foretrækker blonder, lak eller wetlook, finder I kostumer, der passer til jeres stil og fantasier. Disse kostumer viser kroppen fra sin mest forførende side og er det perfekte valg til enhver lejlighed.

Fra Privat Leg til Festlig Udklædning

Disse kostumer er ikke kun egnet til private rollespil; de kan også bæres til festlige begivenheder som kostumefester eller Halloween. Der er noget frækt og forførende ved at iføre sig et pikant kostume og sprede lidt ekstra glæde og spænding til omgivelserne.

Find Den Perfekte Pasform

Vores plus size kostumer er tilgængelige i størrelser fra L til 6XL, så I kan finde den perfekte pasform. Udforsk vores måleskema for at sikre, at kostumet passer perfekt til jeres kroppe. Og hvis I har yderligere spørgsmål om størrelser eller vores kostumer generelt, er I altid velkomne til at kontakte os for assistance.

 

 

Få spændende nyheder, tilbud og rabatter direkte i din indbakke.

Med vores nyhedsbrev sparer du penge og er altid up-2-date.

For mere information omkring vores nyhedsbrev - tryk her
 
Webshop Mærket - Godkendt

FeeBee.dk - Alt til hendes univers.

Kundecenter | Kontakt | Betingelser | Gavekort | Målskema | 25% RABAT | Porto

FeeBee Copyright (C) all rights reserved by S2000 & Sexshop BE. Powered by Intelitech

Instagram Twitter Facebook