Cookie Consent by Free Privacy Policy
FeeBee.dk
Varekurv - Antal varer i kurven
 

KVINDER

Vibratorer til hende

Vi giver dig her et stort udvalg af vibratorer i alle udformninger. Vores udvalg byder på realistisk vibrator, g-punkt, klitoris stimulator, trådløs vibrator og mange flere. Vi giver dig høj kvalitet kombineret med kraftige vibrationer der stimulerer ekstra effektivt.

Vibrator til Hende

Dildo Vibrator

G-Punkt Vibrator

G-Punkt Vibrator

Klitorisstimulator

Klitorisstimulator

Magic Wand Vibrator

Magic Wand Vibrator

Mini Vibrator

Mini Vibrator

Perlevibratorer

Perlevibratorer

Rabbit Vibrator

Rabbit Vibrator

Silikone Vibrator

Silikone Vibrator

Special Vibrator

Special Vibrator

Strap-on Vibrator

Strap-on Vibrator

Vibrator Æg og Vibro-kugler

Vibrator Æg

Vibratorer - hvilken skal du vælge!

Når du skal ud og købe sexlegetøj og sexartikler falder valget for det meste på en vibrator. Vibratoren er et utrolig alsidig stykke sexlegetøj der kan bruges til utal af frække ting. De føres i forskellige farver, former og med forskellige overflade, så hvilken model skal du vælge ?

Fælles for alle vibratorer er helt klart vibrationerne der kommer inde fra den indbyggede motor. Det er dog også her lighederne stopper, de findes nemlig i et utal af meget forskellige varianter. For at finde den rigtige skal du først kigge lidt ind ad og vurdere hvad dit behov er når det kommer til sexartikler.

Den klassiske vibrator, med form som en penis, erstatter det du oplever ved samleje. Den penetrere og giver stimulering via bevægelse og vibrationer. Her kan du selv styre tempo og intensitet af vibrationerne. Vil du have stimulering af både g-punkt og klitoris skal du have en vibrator med klitoris stimulator.

Formen og funktionerne er i dag vidt forskellige, der er den klassisk vibrator med form som penis og der er de futuristiske med specielle former der stimulerer på helt nye måder. Ergonomi har spillet en stor rolle ved mange af de nye designs, den optimale stimulering er blevet omdrejningspunkt.

Vibratoren er et MUST i samlingen!

En vibrator er det stykke sexlegetøj der ikke må mangle, uanset om det er en stor, lille, realistisk eller noget helt andet. Vibratoren stimulerer alt efter udformning kroppens erogene zoner med vibrationer, enten kraftige eller mindre kraftige.

Uanset om det er til solo-leg eller med en partner kan vibratoren giver det pirrende plus der gør orgasmen ekstra intens. Ydermere kan en vibrator, hvis du vælger en Magic Wand, bruges til massage og stimulering flere steder på kroppen.

Få den rigtige vibrator!

Uanset om det er til solo hvor du skal gøre din onani mere intens, eller om den skal bruges med din partner, gælder det om at finde den rigtige model.

Gør dig/jer nogle tanker omkring hvad form, farve og materiale der ville tiltale jer bedst, og køb dernæst ud fra disse præferencer. Vi står naturligvis altid til rådighed med råd og vejledning om vores sexartikler, både i vores butikker eller på vores support.

 

Få spændende nyheder, tilbud og rabatter direkte i din indbakke.

Med vores nyhedsbrev sparer du penge og er altid up-2-date.

For mere information omkring vores nyhedsbrev - tryk her
 
Webshop Mærket - Godkendt

FeeBee.dk - Alt til hendes univers.

Kundecenter | Kontakt | Betingelser | Gavekort | Målskema | 25% RABAT | Porto

FeeBee Copyright (C) all rights reserved by S2000 & Sexshop BE. Powered by Intelitech

Instagram Twitter Facebook