Cookie Consent by Free Privacy Policy
FeeBee.dk
Varekurv - Antal varer i kurven
 

KVINDER | 

Glidecreme

Badesæbe og Badeolie

Udvalg af badesæbe / skumbads sæber til erotiske og frække lege i bruser eller badekar. Sæberne har forførende dufte der badet til en erotisk oplevelse.

 
Vare pr. side: Sortering:
 

Ægge Shampoo til den renlige Mand

Ægge Shampoo til den renlige Mand

75,00 Dkk
 

 
Vare pr. side: Sortering:
 


Badesæbe og skumbad!

Badesæbe og skumbad er begge produkter, der anvendes til at rengøre kroppen under badning.

Badesæbe er en sæbe, der er designet til at blive brugt under badning eller brusebad. Det kan være i form af en flydende gel, bar sæbe eller en krukke med sæbe. Badesæbe er normalt formuleret med ingredienser, der hjælper med at fjerne snavs, olie og sved fra huden, og mange badesæber indeholder også ingredienser, der hjælper med at fugte huden og forhindre tørhed.

Skumbad er en sæbe, der er formuleret med særlige ingredienser, der hjælper med at skabe et skummende lag, når den kommer i kontakt med vand. Skumbad er normalt i flydende form og kan tilsættes til badekarret eller bruseren for at skabe en skummet oplevelse. Skumbad indeholder også ofte ingredienser, der hjælper med at rense og fugte huden.

Både badesæbe og skumbad er effektive til at rense kroppen, men de har forskellige formål og fordele. Badesæbe er mere egnet til grundig rengøring af kroppen, mens skumbad er mere beregnet til at give en behagelig og afslappende oplevelse under badning. Det er vigtigt at vælge en sæbe eller et skumbad, der passer til ens hudtype og hudbehov.

Badeolie!

Badeolie er en type produkt, der tilsættes badevandet for at tilføre ekstra fugt og pleje til huden. Badeolie kommer normalt i flydende form og kan tilsættes badekarret eller bruseren. Badeolie er normalt formuleret med olier, der hjælper med at fugte og blødgøre huden og forhindre tørhed.

Badeolie kan have forskellige fordele for huden. Det kan hjælpe med at reducere tørhed og irritation, da olien hjælper med at bevare hudens naturlige fugtighed. Badeolie kan også hjælpe med at lindre kløe og irritation forårsaget af tør hud eller hudsygdomme som eksem.

Badeolie kan også have en afslappende og beroligende effekt på kroppen og sindet. Nogle badeolier indeholder aromatiske olier, der hjælper med at lindre stress og fremme afslapning. En varm badeolie kan også hjælpe med at øge blodcirkulationen i kroppen og lindre muskelsmerter og spændinger.

Det er vigtigt at vælge en badeolie, der passer til ens hudtype og hudbehov. Hvis man har følsom hud eller en hudsygdom, er det vigtigt at vælge en badeolie, der er mild og ikke indeholder ingredienser, der kan irritere huden.

 

 

 

Få spændende nyheder, tilbud og rabatter direkte i din indbakke.

Med vores nyhedsbrev sparer du penge og er altid up-2-date.

For mere information omkring vores nyhedsbrev - tryk her
 
Webshop Mærket - Godkendt

FeeBee.dk - Alt til hendes univers.

Kundecenter | Kontakt | Betingelser | Gavekort | Målskema | 25% RABAT | Porto

FeeBee Copyright (C) all rights reserved by S2000 & Sexshop BE. Powered by Intelitech

Instagram Twitter Facebook