Cookie Consent by Free Privacy Policy
FeeBee.dk
Varekurv - Antal varer i kurven
 

KVINDER

Kjoler og Nederdele

Skal du forføre derhjemme med en sød lingerikjole eller skal du være stjernen til den næste fest ? Så skal du ind og kigge vores udvalg af kjoler igennem. Vi har alt fra blondekjole til stilfuld aftenkjole med et forførende touch. Vores kjoler føres i størrelser fra Small til 4X-Large, så der er noget for enhver. Vores plussize produkter kan også ses i en egen kategori.

Kjoler

Kjoler

Lange Kjoler

Lange Kjoler

Nederdel

Nederdel

Wetlook Kjoler

Wetlook Kjoler

Kjoler til enhver lejlighed!

Vores store udvalg af kjoler og nederdele har noget for enhver smag. Vi har lange festkjoler og korte frække minikjoler. Uanset om du skal ud på byen eller bare forføre manden derhjemme, har vi præcis det rigtige i vores udvalg.

Aftenkjolen der tiltrækker alle øjne!

Her finder du den nye aftenkjole/gallakjole, der vil tiltrække et par ekstra øjne. Vores modeller har det der skal til og er naturligt ekstra frække. Lange slidser og dybe udskæringer er nogle af tingene, du næsten finder som standard på vores modeller.

Den lille sorte minikjole, han ikke kan tage øjnene fra!

Uanset om du skal til fest eller bare forføre manden derhjemme, sikrer vores smukke kjoler, at du får den opmærksomhed og reaktion, du ønsker. Vi har et stort udvalg af sexede små kjoler, der viser lidt ekstra med dybe udskæringer og ekstra lår.

Hvis du leder efter lingerikjoler, chemiser eller en negligé, skal du besøge vores lingeriafdeling. Hos os kan du finde noget frækt i stof, latex, lak eller læder. Hvis du leder efter noget særligt, som vi tilfældigvis ikke har i vores sortiment, er du velkommen til at kontakte os.

Nederdel og top som et forførende sæt!

Vi har søde og sexede top- og nederdelsæt, enten som kostumer eller blot som en forførende kombination. Den lille, ekstra korte nederdel vil altid sikre, at øjnene er fokuseret på dig.

Uanset om du skal bruge det i sommervarmen på stranden eller derhjemme til lidt fræk rolleleg, er vores sæt super frækt og feminint.

 

Få spændende nyheder, tilbud og rabatter direkte i din indbakke.

Med vores nyhedsbrev sparer du penge og er altid up-2-date.

For mere information omkring vores nyhedsbrev - tryk her
 
Webshop Mærket - Godkendt

FeeBee.dk - Alt til hendes univers.

Kundecenter | Kontakt | Betingelser | Gavekort | Målskema | 25% RABAT | Porto

FeeBee Copyright (C) all rights reserved by S2000 & Sexshop BE. Powered by Intelitech

Instagram Twitter Facebook